Καλάθι αγορών
ΒιβλίοΠοσότηταΤιμή
Ιστορία της Οικονομικής Σκέψης (Η), ενιαίος τόμος39,42 €
Σύνολο 39,42 €

 


Οι αγορές των βιβλίων μπορούν να γίνουν με αντικαταβολή ή με πιστωτική κάρτα.

Για να εκτελέσετε την παραγγελία πρέπει να συνδεθείτε στο σύστημά μας.
Εάν δεν έχετε ακόμη γραφτεί ως μέλος, πηγαίνετε εδώ για να γραφτείτε, αλλιώς συνδεθείτε στο σύστημα, χρησιμοποιώντας την επιλογή 'Σύνδεση χρήστη' στο μενού δεξιά.

Μπορείτε να αλλάξετε την ποσότητα ενός προϊόντος.
Για να διαγράψετε ένα προϊόν εισάγετε στην Ποσότητα τον αριθμό μηδέν (0).


Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό τόπο του Εκδοτικού Οίκου – Βιβλιοπωλείου Gutenberg – Τυπωθήτω – Σπουδή.  

Το  http://www.dardanosnet.gr είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα πώλησης προϊόντων μέσω διαδικτύου, της ομόρρυθμης εταιρείας με την επωνυμία «Γ. ΔΑΡΔΑΝΟΣ – Κ. ΔΑΡΔΑΝΟΣ Ο.Ε.» και διακριτικό τίτλο GUTENBERG, η οποία εδρεύει στον Δήμο Αθηναίων οδός Διδότου αριθμός 37, τηλ. 210-3808334. Η  online αγορά μοιάζει με την αγορά σε οποιοδήποτε μαγαζί λιανικής πώλησης. Ψάχνετε στον κατάλογό μας για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, τα βάζετε στο καλάθι σας και ολοκληρώνετε την αγορά.

Η μόνη διαφορά είναι ότι είμαστε ανοικτά 24 ώρες την ημέρα - επτά ημέρες την εβδομάδα.


Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α: Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ. 


Ε Κ Π Τ Ω Σ Ε Ι Σ: Όλοι οι νέοι μας τίτλοι πωλούνται με έκπτωση 10%. Όσοι τίτλοι μας δεν εμπίπτουν στο νόμο περί Ενιαίας Τιμής πωλούνται με έκπτωση 15%. 


Ο επισκέπτης/χρήστης των ιστοσελίδων και υπηρεσιών του διαδικτυακού αυτού τόπου ( http://www.dardanosnet.gr) υπόκειται στους πιο κάτω γενικούς όρους, τους οποίους οφείλει να διαβάσει προσεκτικά και τους οποίους αποδέχεται. Σε περίπτωση που δεν συμφωνεί με κάποιον από τους πιο κάτω όρους, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το διαδικτυακό αυτό τόπο.


Δείτε τους γενικούς όρους χρήσης